Viskaalin Eläinruoka – Puhdasta ruokaa lemmikeille!


Viskaalin tila, teurastamo ja lihanjalostamo Muhoksella valmistaa nyt myös eläinruokaa. Jauhettua naudan-, hevosen ja lampaanlihaa ja sisäelimiä sisältävistä pakastepötköistä kissasi tai koirasi saa varmasti lisäaineetonta ja laadukasta ravintoa.


Jauhelihapötköjen lisäksi Viskaalin myy myös naudan luita pakasteena. Luita saa sahattuna erikokoisiksi ja pakattuna isompiin ja pienempiin pusseihin.


Viskaalin Eläinruokaa voi tarjota sellaisenaan tai sekoitettuna muuhun ruokaan. Lihan voi myös kypsentää. Kussakin pötkössä on vain yhden eläimen lihaa, joten ne sopivat myös tietylle lihalle yliherkille lemmikeille.


Viskaalin Eläinruoka pakataan puolen ja kolmen kilon pötköihin. Ne sisältävät pohjoissuomalaista jauhettua naudan-, hevosen- tai lampaanlihaa. Sisäelimiä ja rasvaa on mukana sopivassa suhteessa. Tuotteet säilyvät pakastimessa pakastuspäivästä noin vuoden.


Viskaalin Eläinruokaa ja luita saa huhtikuusta 2016 alkaen Viskaalin omista kaupoista Oulusta ja Muhokselta sekä jatkossa hyvin varustetuista ruokakaupoista ja lemmikkieläinliikkeistä. Huom. aluksi saatavana pääosin nautaa. Kysy hevosen ja lampaan saatavuudesta asiakaspalvelu@viskaalin.fi