Rieskakakku - Suolainen ja helppo kakku Pohjois-Suomen omista raaka-aineista

Mökkivieraille, juhliin, kahvipöytään.

Valmista herkullinen rieskakakku Pulla-Pirtin perunarieskasta, Viskaalin Pastramileikkeestä ja Kasvishovin Paprikadipistä. Saat varmasti puhdasta ja tuoretta ruokaa sekä suosit paikallista tuotantoa. Kotiseudulla tuotettu ruoka on sydämenasia!


 


Moderni voileipäkakku – nopea ja helppo!


-3 pakettia Pulla-Pirtin perunarieskaa (2 rieskaa/pussi)

-3 pakettia Viskaalin Pastramileikettä

-3 purkkia Kasvishovin Paprikadippiä -jääsalaattia -kurkkua -paprikaa (värilajitelma)

-yrttejä koristeluun


Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastramileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan. Lopuksi koristele kakku tuoreilla yrteillä!