Cart:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

Tuotteet 1-10 / 44

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Burgundin pata naudan poskesta

keskiviikkona 24. tammikuuta 2018 11.07.38 Europe/Kiev

Naudan poski ja muut vähemmän tunnetut naudanlihan osat sopivat erinomaisesti pataruokiin. Ks. ohje Burgundin tapaan. Hiljaa hauduttamalla hyvää tulee!Lue lisää
Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin Viskaalin

Carpaccio

perjantaina 4. elokuuta 2017 9.53.28 Europe/Kiev

Carpaccio naudan sisäfileestä. Italian vastine tartarpihville.Lue lisää
Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin Viskaalin

Hevosen paahtopaisti

keskiviikkona 18. tammikuuta 2017 11.06.24 Europe/Kiev

Hevosenpaisti on parasta talviruokaa. Katso resepti ja kokeile. Kysy hevosenlihaa lähikaupastasi tai käy Viskaalin kaupassa Muhoksella!Lue lisää
Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin Viskaalin

Viskaalin Makkarapannu

torstaina 14. huhtikuuta 2016 11.30.54 Europe/Kiev

Tästä makkarapannusta koko perhe löytää suosikkinsa.Lue lisää
Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin Viskaalin

Barbecue-kastike

tiistaina 16. kesäkuuta 2015 11.21.55 Europe/Kiev

Barbecue-kastike Viskaalin nyhtönaudalle Antin tapaan. Ks. reseptiLue lisää
Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin Viskaalin

Mokka- ja viskimarinadi karitsalle

maanantaina 30. maaliskuuta 2015 13.16.02 Europe/Kiev

Viskaalin lihamestarin Antti Pirttikosken marinadit tuovat karitsanlihan aromit upeasti esiin.Lue lisää
Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin Viskaalin

Punajuurijuustovuoka

keskiviikkona 7. tammikuuta 2015 1.32.20 Europe/Kiev

Punajuurijuustovuoka

1 kg punajuuria
2 dl kermaa
200 g mietoa juustoa, esim. Arctic Milkin Lunsmanni kartanon kermajuusto tai Luolamaan Luomun vuohentuorejuusto
yrttejä, suolaa, mustapippuria

Pese ja kuori punajuuret ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Raasta juusto. Lado sen jälkeen ainekset päällekkäin –kerros punajuurta, tilkka kermaa, annos juustoraastetta ja mausteet voideltuun uunivuokaan. Jätä päällimmäiseksi kerma ja juusto. Paista vuokaa 200 asteessa uunin alatasolla, kunnes punajuuret ovat pehmenneet. Voit peittää vuoan esimerkiksi kannella tai foliolla lopussa, ettei pinta ruskistu liikaa. Huom. anna vuoan vetäytyä rauhassa uunista ottamisen jälkeen, niin neste imeytyy punajuuriin. 

Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin

Kyytönmaitopannari

keskiviikkona 7. tammikuuta 2015 1.31.27 Europe/Kiev

Kyytönmaitopannari

1 l kyytönmaitoa
4 munaa
4 dl vehnäjauhoja (voit korvata osan ohrajauhoilla)
1 tl suolaa
2 rkl tummaa sokeria

Sekoita aineet keskenään pannukakkutaikinaksi. Paista 200 asteessa vajaat puoli tuntia, kunnes pannarin pinta on ruskistunut. Nauti vaikkapa mansikka- tai lakkahillon ja kermavaahdon tai täysmaitorahkan kanssa.

Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin

Viskaalin perunavuoka

keskiviikkona 7. tammikuuta 2015 1.30.05 Europe/Kiev

Viskaalin perunavuoka

n. 1 kg perunoita (esim. Mikon luomuperunaa Van Gogh)

2-3 sipulia

puoli pulloa Ritvan Herkun Tervalööki-kastiketta

vettä

suolaa ja pippuria

kuivattuja yrttejä

 

Kuori perunat ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Kuori myös sipulit ja paloittele ne pieniksi. Sekoita kuumennettu vesi tervalöökikastikkeeseen, lisää maun mukaan suolaa ja pippuri (tai haluamaasi yrttimaustetta). Laita ainekset kerroksittain vuokaan: ensi perunaviipaleita, sipulia, sitten nestettä. Kaada lopuksi loput nesteestä vuokaan ja paista vuokaa uunin alatasolla noin tunnin verran. Jos paistat perunoita pidempään, lisää välillä päälle kansi tai foliota, ettei perunoiden pinta paistu liikaa. Anna vuoan vetäytyä hetki, kun otat se unnista, niin neste imeytyy kunnolla.

Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin

Mangoldiherkkuja

keskiviikkona 7. tammikuuta 2015 1.28.53 Europe/Kiev

Mangoldiherkkuja

 

Mangoldikääryleet

 

15 kpl mangoldinlehteä (15 käärylettä)

2 dl kokonaisia tai rikottuja ohraryynejä

1-2 sipulia

suolaa, pippuria, yrttejä, esim. kynteliä

1 prk tomaattimurskaa

murskattua valkosipulia

(Sieniä, jauhelihaa, vihanneksia makusi mukaan)

 

1. Huuhtele mangoldit juoksevan veden alla. Irrota ja hienonna paksuimmat lehtiruodit täytettä varten. 

2. Kuori, paloittele ja ruskista sipuli öljytilkassa pannulla. Kypsennä ohra ohjeen mukaan, sekoita sipulin kanssa ja mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Voit lisätä täytteeseen myös esimerkiksi jauhelihaa, sieniä tai vihanneksia makusi mukaan.  

4. Levitä mangoldin lehdet työpöydälle, annostele niille täytemassaa niin, että keskikohta täyttyy ja kääri tiukoiksi kääryleiksi. 

5. Lado kääryleet uunivuokaan ja lisää valkosipulilla maustettu tomaattimurska päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa runsas puoli tuntia.

 

Lisäkemangoldi

 

100 g mangoldia

öljyä paistamiseen

1 sitruunalohko

mustapippuria, suolaa

valkosipulimurskaa

 

Huuhtele mangoldit ja revi lehdet noin 3-4 osaan. Paista lehtiä hetki öljyssä niin, että ne pehmenevät, lisää mausteet ja kuumenna. Tarjoa esimerkiksi lihan tai kalan lisäkkeenä.

Alue: Reseptit Kirjoittaja: Viskaalin

Tuotteet 1-10 / 44

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
© 2014 Viskaalin