Viskaalin grillituotteiden valmistusohjeet

 

 

VISKAALIN GRILLIPUIKOT (yrtti tai chili)

 

Grillissä: Grillaa keskilämpimässä grillissä noin 4 minuuttia per puoli.

Uunissa: 200 astetta, 20 minuuttia.

 

Tarjoile vaikka rieskan tai sämpylän välissä tai salaatin kera.


 

VISKAALIN GRILLIPIHVIT

Possu (RUB-maustettu ja maustamaton),  Nauta (RUB-maustettu ja maustamaton) Hevonen (RUB-maustettu ja maustamaton)


Ota pihvit huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista. Sivele pihvit  kauttaaltaan öljyssä, grillaa tai paista kuumalla pannulla puoleltansa, kunnes pinta pisaroi. Hauduta vielä noin 15 min folionyytissä miedolla lämmöllä joko grillissä tai uunissa. Tarjoile ja nauti.

 

Huom. Possun grillipihvi kypsyy hieman nautaa ja hevosta nopeammin.

 

 

 

VISKAALIN NAUDAN tai HEVOSEN ULKOFILEPIHVI

 

Ota pihvit huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista. Suolaa. Sivele  pihvit kauttaaltaan öljyssä, grillaa tai paista kuumalla pannulla kunnes pinta pisaroi, käännä ja paista vielä 1-2 minuuttia toiselta puolelta halutun kypsyysasteen mukaisesti.

VINKKI: pihvi on parhaimmillaan mediumina eli minuutti riittää.

Tarjoile ja nauti.



VISKAALIN NAUDAN tai HEVOSEN SISÄFILEPIHVI


Paista samoin kuin ulkofilepihvi, mutta laita paiston jälkeen pihvit vielä folioon tekeytymään muutamaksi minuutiksi.