Viskaalin Vurstisarja – Makkaraa maalta

 

UUTUUS! Viskaalin ylpeänä esittelee: Viskaalin Löökivursti, Chilivursti ja Pokkivursti. Grilliin, pannuun tai suoraan pakkauksesta. Makuina valkosipulinen lööki, tulinen chili tai mieto mutta aromikas pokki.

 

Vurstisarjan ovat kehittäneet Viskaalin lihamestari, Rotisseur-kokki Antti ja makkaramestarit Anjan ja Leksa. Ne valmistetaan käsityönä Viskaalissa Muhoksella ja niiden mauissa yhdistyvät suomalainen liha ja vaikutteet eri maista.

 

 

Kypsennä näin:

 

Grillissä tai pannulla

Noin viisi minuuttia keskilämmöllä, käännä välillä.


Keittämällä

Kiehuvassa vedessä noin kaksi minuuttia.


Uunissa

Noin 8 minuuttia 180 asteessa.


Lisukkeeksi sopii hyvä sinappi, hapankaali tai vaikkapa coleslaw-salaatti. Laktoositon. Gluteeniton. Maidoton.




Maista ja nauti vaikka hyvän paikallisen juoman kera! 


Yhtenä johtoajatuksena vurstisarjan kehityksessä on ollut, että ne sopisivat hyvin yhteen paikallisten pientuottajajuomien kanssa, esimerkiksi vaikka Sonnisaaren, Hailuodon panimon tai Maistilan tuotteiden kera.