TIETOSUOJALAUSEKE

 

Lyhyesti

 

Viskaalin tila ja teurastamo (maanviljelijä Heikki Räinä) sekä Viskaalin Oy (jatkossa Viskaalin) on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi henkilötietolain (523/1999), EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n (General Data Protection Regulation) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Tämän tietosuojalausunnon tarkoituksena on kuvata sinulle, miten keräämme ja millaista tietoa keräämme asiakkaistamme ja mihin käytämme näitä keräämiämme tietoja. Viskaalin käsittelee tietojasi yrityksen sisällä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Tietojen keräys

 

Henkilö itse antaa tiedot Viskaalille osallistumalla kilpailuihin tai arvontoihin, markkinointikampanjoihin sekä kyselyihin tai muulla tavalla ottaa yhteyttä yritykseemme. 

 

Kerätyt tiedot ovat: henkilön etu- ja sukunimi, osoite, postinumero ja –toimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tieto siitä milloin ja missä yhteydessä henkilö on antanut suostumuksen näihin tarkoituksiin.

 

Tietojen käyttö

 

Käytämme antamiasi tietoja liiketoiminnallisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi kyselyihin, arvontoihin ja kilpailuihin osallistuessasi käytämme tietojasi yhteyden saamiseksi sinuun.

 

Tietojen säilytys

 

Emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen. Tietojesi säilytysaikaan vaikuttaa myös, missä yhteydessä ja mihin tarkoitukseen olet antanut tietosi.

 

Kysymykset ja lisätiedot

 

Tietojesi käsittelyä koskevissa kysymyksissä tai halutessasi tarkistaa tai poistaa tietosi rekisteristämme voit jättää viestin nettisivumme lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@viskaalin.fi.

© 2014 Viskaalin