Makua jouluun Viskaalin joulupaketeilla

TILAA 7.12. mennessä! ALE isommista tilauksista! Ilahduta läheisiäsi tai anna lahjaksi henkilökunnalle, asiakkaille ja muille sidosryhmille aidosti pohjoissuomalainen ruokalahja! Viskaalin lihatuotepaketit sisältävät muhoslaisen Viskaalin tilan parhaita tuotteita. Ne käyvät joulupöytään tai nautittavaksi myöhemminkin. Toimitamme paketit etukäteen tilattuna joulukuun aikana. Lue lisää alta.

Viskaalin tilan, teurastamon ja lihajalostamon joulupakettien tuotteisiin on käytetty pohjoissuomalaista naudanlihaa, hevostuotteisiin suomalaista hevosenlihaa ja porsaanlihatuotteisiin suomalaista porsaanlihaa. Kaikki tuotteet ovat kypsiä ja valmiita nautittavaksi sekä gluteenittomia ja laktoosittomia.

TILAUKSET/LISÄTIETOA

asiakaspalvelu@viskaalin.fi

puh. 040-7253310

HOX. Teethän tilaukset 7.12. 2020 mennessä, niin voimme taata saatavuuden.

Joulupaketit vaativat kylmäsäilytyksen, joten olisi hyvä, että niiden nouto tai toimitus olisi mahdollisimman lähellä lahjojen jakoajankohtaa.

HUOM. Yli 25 joulupaketin tilauksista –5 % alennus ja yli 50 joulupaketin tilauksista –10 % alennus.

PAKKAUS

Viskaalin Joulupaketit pakataan pahviseen lahjalaatikkoon ja suuremmat määrät kuljetuksia varten kierrätyspahvilaatikoihin.

TOIMITUS

Viskaalin joulupaketit voi noutaa sopimuksen mukaan Viskaalista Muhokselta, Viskaalin Myyntipisteestä Oulusta/Pulla-Pirtin Oulun leipomomyymälästä (alle 10 kpl:n tilaukset).

Yli 10 paketin tilaukset voimme myös kuljettaa haluamaasi paikkaan Oulun keskusta-alueella.

Kauemmaksi Oulun lähialueella kuljetus 20,00 e, muualle toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Toimituksista voidaan sopia tilauksen yhteydessä.

Toivottavasti löydätte lahjavaihtoehdoista sopivan. Kerromme mielellämme lisää.

Viskaalin Joulupaketit