TULOSSA: syksyn herkullisin julkaisu!

Naudan rinnasta saa huippuhyvää ruokaa niin arkeen kuin juhlaankin. Oletko kokeillut tehdä kastiketta naudanposkesta tai rössykeittoa eteläkorealaisittain? Lokakuun alussa ilmestyvään Ruokaa naudanlihasta -keittokirjaan on koottu Viskaalin väen, lähipiirin ja yhteistyökumppaneiden lempiruokia, joissa pääraaka-aineena on tietysti naudanliha. Satasivuinen kirja sisältää lähes 40 ruokaohjetta klassikoista ihan uusiin resepteihin sekä tietoa naudanlihasta ja sen valmistuksesta. Osta itsellesi tai lahjaksi!

 

 

Tarjoamme nyt Ruokaa naudanlihasta -keittokirjan hintaan 15,90 e/kpl, kun tilaat viimeistään 30.9. 2021 (normaalihinta 19,90 e).

Toimitamme tilauksesi julkaisua seuraavalla viikolla valitsemaasi noutopaikkaan tai postitse (postimaksu 5,00 e). Ilmoitamme toimituksista sähköpostitse. Maksat kirjan vasta noudettaessa. Postin kautta tilanneille ilmoitamme maksutiedot ennen lähetystä sähköpostitse.

TILAUSOHJE
Kirjoita alla olevaan tilauslomakkeeseen:

  1. Yhteystiedot: nimi, puhelin ja sähköpostiosoite. Jos tilaat postitse, ilmoita myös osoitteesi. (HOX. tietoja ei talleteta eikä käytetä muuhun tarkoitukseen).
  2. Määrä. Kuinka monta kirjaa haluat? 
  3. Noudatko kirjan ao. noutopaikoista vai haluatko sen postitse (postimaksu 5,00 e)
  4. Mistä seuraavista paikoista noudat tilauksen: Viskaalin tilan kauppa, Muhos, Pullapirtti Oulu, Pullapirtti Raahe tai Kahvila-Konditoria Sofia, Oulu.