Kuve tai flank steak - Luotu grillattavaksi

Naudan kuve, joka tunnetaan tosigrillaajien piirissä amerikkalaisittain nimellä Flank steak on noin kilon-parin painoinen osa naudan ruhon alaosasta. Tämä pitkäsyinen "pihvi" on loistavaa grillattavaa. Hyvin raakakypsynyt kuve sopii grillattavaksi pihvin tavoin eli muutama minuutti kummaltakin puolelta suhteellisen kuumalla lämmöllä ja sitten hetkeksi vetäytymään. Mutta jos et tiedä raakakypsytysaikaa tai tykkäät marinaadeista, kannattaa se marinoida yhden yön yli ja grillata em. ohjeilla vasta sitten. Tässä pari ohjetta Viskaalin väeltä. Myynnissä kaikissa Oulun alueen kaupoissa. Kysy! Varmimmin löydät kuvetta eli flank steakia Viskaalin tilan kaupassa Muhoksella, tilauksesta myös Pullapirtin myyntipisteeseen Ouluun tai Raaheen (Leipurin Keidas)! Tilaukset: kauppamuhos@viskaalin.fi