Kunnon lehtipihvi Antin tapaan
Lehtipihvin voi paistaa sellaisenaan, mutta kunnon schnitzel pitää leivittää. Ja sehän nautitaan tietysti sitruunan, kapristen ja anjoviksen kera!
Antin ohje:
Leipää jää joskus yli ja ei sitä turhaan bioastiaan kannata laittaa. Nosta leivät hyllyn päälle ilmavaan paikkaan kuivamaan muutamaksi päiväksi. Jauha kuivuneet leivät kutterilla hienoksi jauhoksi (tai voit käyttää valmiita korppujauhoja).
Omatekoinen korppujauho on joka kerralla erimakuinen…
Tarvitset: vehnäjauhoja, kananmunaa, korppujauhoja, suolaa ja mustapippuria ja ehkä kuorrutuksen sisään hyvää lihaa.
Lihaksi suosittelen naudan ulkofilettä
Käytä pihvit ensin vehnäjauhossa
Upota hyvin sekoitettuihin kananmunan keltuaisiin, valkuaisista voit tehdä jälkiruuaksi marenkia.
Seuraavaksi kuorruta korppujauholla jossa mukana suola ja pippuria.
Paista paneroidut pihvit kohtuullisen runsaassa voi öljyseoksessa, panerointi imee paistorasvaa itseensä riittävästi.