NyhtöLIHHAA sopii kaikkiin liharuokiin!

Viskaalin NyhtöLIHHAA tekee kunnon naudanpaistia sisältävän liharuuan valmistuksen nyt tosi helpoksi. Vain lämmitys riittää. NyhtöLIHHAA sopii keittoon, pataan, wokkiin, kastikkeeseen, salaattiin, tortillaan, burgeriin...tai vaikka ihan sellaisenaan syötäväksi. …VAIN LÄMMITYS RIITTÄÄ!

LÄMMITYSOHJE: Avaa paketti, lämmitä pannulla 10 min, mikrossa 2-3 min, uunissa 15 min omassa liemessään ja lisää ruokaan. Helppoa, nopeaa ja monikäyttöistä. Keitto 1 pkt NyhtöLIHHAA2 porkkanaapala, lanttua, selleriä4-6 perunaa1 sipulipippuria, yrttejä yms maun mukaan

Kuori ja kuutioi vihannekset, keitä kypsiksi. Lisää Viskaalin LIHHAA, mausta.

 

Kastike pastalle tai riisille

1 pkt Viskaalin NyhtöLIHHAA

1 prk tomaattimurskaa

valkosipulia, pippuria, yrttejä maun mukaan.

Sekoita ja lämmitä.

 

Leivän tai tortillan väliin tai salaattiin

Lämmitä Viskaalin NyhtöLIHHAA pannulla, mikrossa tai uunissa, mausta, kuten haluat ja lisää salaattiin, leivän tai tortillan väliin.