Viskaalin Nyhtöliha sopii kaikkiin liharuokiin!

Viskaalin Nyhtöliha tekee kunnon naudanpaistia sisältävän liharuuan valmistuksen nyt tosi helpoksi. Vain lämmitys riittää. Nyhtöliha sopii keittoon, pataan, wokkiin, kastikkeeseen, salaattiin, tortillaan, burgeriin...tai vaikka ihan sellaisenaan syötäväksi. …VAIN LÄMMITYS RIITTÄÄ!

Keitto

1 pkt Nyhtölihaa

2 porkkanaa

pala, lanttua, selleriä

4-6 perunaa

1 sipuli

pippuria, yrttejä yms maun mukaan

Kuori ja kuutioi vihannekset, keitä kypsiksi. Lisää Viskaalin Nyhtöliha, mausta.

 

Kastike pastalle tai riisille

1 pkt Viskaalin Nyhtölihaa

1 prk tomaattimurskaa

valkosipulia, pippuria, yrttejä maun mukaan.

Sekoita ja lämmitä.

 

Leivän tai tortillan väliin tai salaattiin

Lämmitä Viskaalin Nyhtöliha pannulla, mikrossa tai uunissa, mausta, kuten haluat ja lisää salaattiin, leivän tai tortillan väliin.