Rössypotut italialaisella twistillä
Tällä Viskaalin emännän suosikkiohjeella tuunaat rössypotut perinteisempää värikkäämpään muotoon. Loistavaa arkiruokaa!

VISKAALIN EMÄNNÄN RÖSSYPOTUT
6 hlölle
Pala (n. 300 g)
Viskaalin rössyä
Puoli pakettia (n. 90 g) Viskaalin pekonia
6 pientä perunaa
5 keskikokoista porkkanaa
2 keskikokoista sipulia
3 vartta varsiselleriä
vettä
suolaa, mustapippuria
persiljaa tai lipstikkaa
Paloittele esimerkiksi saksilla pekoni pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi vihannekset. Kuutioi rössy. Paista pekonia pannulla ja kun rasva sulaa, paista siinä myös vihannekset ja rössy kevyesti. Kaada kattilaan ja lisää vettä niin, että sisältö peittyy juuri ja juuri. Keitä keittoa niin kauan, että vihannekset ovat kypsiä. Mausta ja nauti!
HOX. Keitto on melkein parempaa seuraavana päivänä!