Rössypotut italialaisella twistillä
Tällä Viskaalin emännän suosikkiohjeella tuunaat rössypotut perinteisempää värikkäämpään muotoon. Loistavaa arkiruokaa!
VISKAALIN EMÄNNÄN RÖSSYPOTUT
6 hlölle
Pala (n. 300 g) Viskaalin rössyä
Puoli pakettia (n. 90 g) Viskaalin pekonia
6 pientä perunaa
5 keskikokoista porkkanaa
2 keskikokoista sipulia
3 vartta varsiselleriä
vettä
suolaa, mustapippuria
persiljaa tai lipstikkaa
- Paloittele esimerkiksi saksilla pekoni pieniksi paloiksi. Kuori ja viipaloi vihannekset. Kuutioi rössy.
- Paista pekonia pannulla ja kun rasva sulaa, paista siinä myös vihannekset ja rössy kevyesti.
- Kaada kattilaan ja lisää vettä niin, että sisältö peittyy juuri ja juuri. Keitä keittoa niin kauan, että vihannekset ovat kypsiä.
- Mausta ja nauti!
HOX. Keitto on melkein parempaa seuraavana päivänä!