Lihaa ja lihajalosteita tilalta ruokapöytään - Viskaalista

Viskaalin on Oulun seudulla toimiva lähellä ja puhtaasti tuotettuun ruokaan erikoistunut yrityskokonaisuus, johon kuuluvat Viskaalin tila, teurastamo ja lihanjalostamo, tukkumyynti sekä Viskaalin Tehtaanmyymälä Muhoksella ja myyntipiste Oulussa Pulla-Pirtin leipomomyymälän yhteydessä..

Viskaalissa on koko lihatuotannon ketju on samassa paikassa. Eläimet teurastetaan, lihat leikataan käsityönä, tarvittavat osat raakakypsytetään ja omasta lihasta tehdään itse makkarat, palvituotteet ja muut herkut. Kaikki samassa talossa. Näin tiedämme varmasti, mitä asiakkaalle tarjoamme.

Lihatuotteet pääosin naudasta

Viskaalin tila, teurastamo ja lihanjalostamo tuottavat naudan ja hevosen lihaa ja niistä tehtyjä lihajalosteita. Viskaalin tuorelihaa ja lihajalosteita myydään hyvin varustetuissa ruokakaupoissa ja Viskaalin omissa kaupoissa. Lisäksi tuotteita myydään myös ravintoloille ja suurkeittiöille - maanlaajuisesti.

Viskaalin yrityskokonaisuus on perheyritys, jota pyörittävät Heikki Räinä ja Tuula Kukkola-Räinä – intohimosta maaseutuun ja hyvään ruokaan. Työntekijöitä on noin 20.

Maistuvia hetkiä hyvän ruuan parissa!

© 2014 Viskaalin