Osta

Viskaalin tilan tuotteita myyvät kaikki K- ja S-ryhmän kaupat Pohjois-Suomessa sekä Halpahallit, Säästökuoppa ja Oulun myyntipisteemme Pulla-Pirtin leipomomyymälä. Raahessa Viskaalin tuotteita löytyy myös Pulla-Pirtti Leipurin Keitaalta. Kysy lähikaupastasi, jollei haluamaasi tuotetta löydy! Tai tule Viskaalin tilan omaan kauppaan, jossa sinua odottaa viisimetrinen lihatiski täynnä herkullisia lihatuotteita. Lisäksi tilakaupasta saa leipää ja lähialueen pientuottajien tuotteita.

osta tilalta – Viskaalin tilakauppa

Viskaalin tilan oma kauppa Muhoksella toimii myös Viskaalin teurastamon ja lihanjalostamon tehtaanmyymälänä, jossa on Viskaalin perusvalikoiman lisäksi tarjolla myös uutuuksia, testieriä, kantapaloja ja muita erikoistuotteita tehtaanmyymälähintaan.

Oulussa ja Raahessa Viskaalin myyntipiste toimii samassa tilassa perinteisen oululaisen leipomon Pulla-Pirtin leipomomyymälän kanssa. Samasta paikasta voi ostaa siis sekä lähellä tuotettua lihaa ja tuoreita lähileipomon leivonnaisia. Oulun  ja Raahen kaupoissa myydään pakattuja lihatuotteita, mutta sinne voi tilata kaikkia Viskaalin tuotteita. Kummassakin myydään myös Viskaalin Eläinruokaa. Tilaukset: kauppamuhos@viskaalin.fi

Teurastamona voimme tarjota omissa myymälöissämme myös harvinaisempia ruhonosia ja rotukarjaa tilauksesta.

Yhteystiedot
Viskaalintie 54, 91510 Rova (Muhos)
Puh. 040 145 2787 (kaupan aukioloaikana)
kauppamuhos@viskaalin.fi

Aukioloajat
TI-TO 11–17, PE 11–18, la-ma suljettu

JUHANNUSVIIKOLLA KAUPPA AUKI

TI 11-17, KE-TO 11-18

Tilaukset ja tiedustelut
Ti–pe klo 11–17, puh. 040 145 2787
kauppamuhos@viskaalin.fi

viskaalin myyntipiste oulussa

Yhteystiedot
Pulla-Pirtin leipomomyymälä
Lepolantie 17, 90410 Oulu

Aukioloajat
Ma–pe klo 7–17
Puh. 010 548 3632 (kaupan aukioloaikana)

viskaalin myyntipiste RAAHESSA

Yhteystiedot
Pulla-Pirtin leipomomyymälä/Leipurin Keidas
Siikajoentie 1, 92140 Pattijoki.
puh. 010 5483611

Muut jälleenmyyjät

Pohjois-Suomen S- ja K-ryhmän kaupat, Prismat, Citymarketit ja Halpahallit. Haukiputaan Säästökuoppa, Tokmannit. Kysy lähikaupastasi, jollei haluamaasi tuotetta löydy!