Viskaalin tila

Viskaalin syntyi intohimosta hyvään ruokaan ja halusta syödä punaista lihaa hyvällä omallatunnolla.

Elintarvikealalla koko ikänsä toiminut Heikki ja intohimoinen ruokakulttuurin ja kokkauksen harrastaja Tuula aloittivat historiallisen Viskaalin tilan isäntäparina vuoden 2011 alussa. Aiemmin karjanjalostusasemana toimineella tilalla oli luontevaa jatkaa karjankasvatusta ja nyt täällä kasvatetaan maailman parhaaksi lihakarjaksi mainittua Limousin-pihvikarjaa ja perusnautaa.

Tilalla toimii myös teurastamo. Saman katon alla teurastetaan, leikataan liha käsityönä, palvataan lihaa ja tehdään makkaroita. Kaikki käsityönä raaka-aineesta, josta varmasti tiedetään, mistä se tulee. Siitä se myös syntyy – paras maku.

Viskaalin lihaa, makkaroita ja palvituotteita sekä eläinruokaa voi ostaa tänään lähes kaikista ruokakaupoista koko Pohjois-Suomessa. Kysy lähikaupastasi! Suurin valikoima Viskaalin tuotteita, myös edulliseen hintaan – on tarjolla Viskaalin tilan omassa kaupassa.

Kehitämme tilan ja teurastamon toimintaa pala kerrallaan kohti yhä kestävämmän kehityksen ja ekologisemman täyden kierron ratkaisua. Näin voimme tarjota punaisen lihan ystäville entistä laadukkaampaa ja samalla myös ekologista ruokaa. Lihaa, josta voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Maukas, tuore, puhdas ruoka. Lähiruoka. Liha, jota saa syödä hyvällä omallatunnolla. Suomalainen maaseutu. Eläinten ja ympäristön hyvinvointi. Siksi kannattaa syödä Viskaalin lihaa. Ne ovat Viskaalin myös väen kannustajia jokapäiväisessä työssä.

 

Osta tilalta

viskaalin tilakauppa

Viskaalintie 54, 91500 Muhos

AVOINNA

Ti–to 11–17, pe 11–18
La–ma ja juhlapyhien aattoina suljettu

Lue lisää