Osta

Lähikaupat ja Viskaalin tilan oma kauppa. Viskaalin tilan tuotteita myyvät kaikki K- ja S-ryhmän kaupat Pohjois-Suomessa sekä Halpahallit, Säästökuoppa ja Oulun myyntipisteemme Pulla-Pirtin leipomomyymälä. Kysy lähikaupastasi, jollei haluamaasi tuotetta löydy! Tai tule VIskaalin tilan omaan kauppaan, jossa sinua odottaa viisimetrinen lihatiski täynnä herkullisia lihatuotteita. Lisäksi tilakaupasta saa leipää ja lähialueen pientuottajien tuotteita.

osta tilalta – Viskaalin tilakauppa

Viskaalin tilan oma kauppa toimii myös Viskaalin teurastamon ja lihanjalostamon tehtaanmyymälälä, joissa on Viskaalin perusvalikoiman lisäksi tarjolla myös uutuksia, testieriä, kantapaloja ja muita erikoistuotteita tehtaanmyymälähintaan.

Oulussa Viskaalin myyntipiste toimii samassa tilassa perinteisen oululaisen leipomon Pulla-Pirtin leipomomyymälän kanssa. Samasta paikasta voi ostaa siis sekä lähellä tuotettua lihaa ja tuoreita lähileipomon leivonnaisia. Oulun kaupassa myydään pakattuja lihatuotteita, mutta sinne voi tilata kaikkia Viskaalin tuotteita.

Viskaalin Muhoksen Kauppa toimii Viskaalin tilan, teurastamon ja lihajalostamon yhteydessä ja siellä on viisimetrinen palveleva lihatiski. Ja kun makkarat ja muut lihajalosteet valmistuvat seinän takana, on Muhoksen kaupan tiskissä usein tarjota asiakkaille myös uunituoreita uutuuksia ja maisteltavaa.

Teurastamona voimme tarjota omissa myymälöissämme myös harvinaisempia ruhonosia ja rotukarjaa tilauksesta.

Yhteystiedot
Viskaalintie 54, 91500 Muhos
Puh. 040 145 2787 (kaupan aukioloaikana)
kauppamuhos@viskaalin.fi

Aukioloajat
Ti–to 11–17, pe 11–19
La–ma ja juhlapyhien aattoina suljettu

Tilaukset ja tiedustelut
Ti–pe klo 11–17, puh. 040 145 2787
kauppamuhos@viskaalin.fi

viskaalin myyntipiste oulussa

Yhteystiedot
Pulla-Pirtin leipomomyymälä
Lepolantie 17, 90410 Oulu

Aukioloajat
Ma–pe klo 7–17
Puh. 010 548 3632 (kaupan aukioloaikana)

Muut jälleenmyyjät

Pohjois-Suomen S- ja K-ryhmän kaupat, Prismat, Citymarketit ja Halpahallit. Haukiputaan Säästökuoppa. Kysy lähikaupastasi, jollei haluamaasi tuotetta löydy!

Osta tilalta

viskaalin tilakauppa

Viskaalintie 54, 91500 Muhos

AVOINNA

Ti–to 11–17, pe 11–19
La–ma ja juhlapyhien aattoina suljettu

Lue lisää