UUTUUS: syksyn herkullisin julkaisu!

Naudan rinnasta saa huippuhyvää ruokaa niin arkeen kuin juhlaankin. Oletko kokeillut tehdä kastiketta naudanposkesta tai rössykeittoa eteläkorealaisittain? Lokakuun alussa julkaistuun Ruokaa naudanlihasta -keittokirjaan on koottu Viskaalin väen, lähipiirin ja yhteistyökumppaneiden lempiruokia, joissa pääraaka-aineena on tietysti naudanliha. Satasivuinen kirja sisältää yli 30 ruokaohjetta klassikoista ihan uusiin resepteihin sekä tietoa naudanlihasta ja sen valmistuksesta. Osta itsellesi tai lahjaksi!

 

 

Tarjoamme nyt Ruokaa naudanlihasta -keittokirjan hintaan 19,90 e/kpl.

Toimitamme tilauksesi valitsemaasi noutopaikkaan tai postitse (postimaksu 5,00 e). Ilmoitamme toimituksista sähköpostitse. Maksat kirjan vasta noudettaessa.

Postin kautta tilanneille ilmoitamme maksutiedot ennen lähetystä sähköpostitse.

TILAUSOHJE
Kirjoita alla olevaan tilauslomakkeeseen:

  1. Yhteystiedot: nimi, puhelin ja sähköpostiosoite. Jos tilaat postitse, ilmoita myös osoitteesi. (HOX. tietoja ei talleteta eikä käytetä muuhun tarkoitukseen). Ilmoita tässä myös, jos olet Chaîne des Rôtisseurs-järjestön jäsen.
  2. Määrä. Kuinka monta kirjaa haluat? 
  3. Noudatko kirjan ao. noutopaikoista vai haluatko sen postitse (postimaksu 5,00 e)
  4. Mistä seuraavista paikoista noudat tilauksen: Viskaalin tilan kauppa, Muhos, Pullapirtti Oulu, Pullapirtti Raahe tai Kahvila-Konditoria Sofia, Oulu.