Henkilöstölle ja asiakkaille KESÄKASSI

Työnantaja. Yrittäjä. Palkitse henkilöstösi kesälahjalla, josta varmasti tykätään. Viskaalin tilan Kesäkassi sisältää muhoslaisen Viskaalin tilan ja teurastamon herkullisia, grilliin sopivia naudanlihatuotteita. Tuotteet on pakattu pieneen kylmälaukkuun. Tee tilaus alla olevalla lomakkeella 8.6. mennessä!

Kassit myydään etukäteistilauksella. Tilaathan viimeistään 7. kesäkuuta, tilauslomake alla. Kesäkassien noudot tai toimitukset 10. toukokuuta alkaen aina juhannukseen saakka. Nouto Viskaalin tilan kaupasta Muhokselta tai Pullapirtin leipomomyymälästä Oulusta tai toimitus haluamaasi osoitteeseen (ks. toimitusmaksut alta) minimissään kaksi päivää tilauksen jälkeen. HUOM. kerrothan haluamasi nouto- tai toimitusajajankohdan ja -paikan tilauksesi yhteydessä. Takuuvarma lahjavinkki on myös Viskaalin lahjakortti! Sen saat helposti ostettua Viskaalin tilakaupalta haluamallesi summalle.


viskaalin KESÄKASSI

Kylmäsäilytys +6 °C. Laktoositon, gluteeniton.

Naudan sisäfileepihvit, 4 kpl (vakuumipakattu, paino noin 500 g)

Kyrsä, chili 360 g (Sileärakenteinen Kyrsä- grillimakkara, maustettu chilillä)

Kyrsä, juusto 360 g (Kyrsä-grillimakkara juustosattumilla)

Kylmäsavunauta 100 g (ohut kylmäsavuleikkele naudanpaistista)

Kylmälaukku, (Viskaalin alumiinifolioinen kylmälaukku, 19,5X14X14cm)

35 € (sis. alv 14 %)

 


Kesäkassitilaus

Teethän tilauksen alla olevalla lomakkeella 8.6. mennessä.

LISÄTIETOA

asiakaspalvelu@viskaalin.fi

TAI 0406733657

Viskaalin kesäkassin tuotteet on valmistettu Viskaalin teurastamon naudanlihasta käsityönä pientuotantona. Varmasti kotimaista ja paikallista.

TOIMITUS

Viskaalin Kesäkassit voi noutaa sopimuksen mukaan Viskaalista Muhokselta, Viskaalin myyntipisteestä Oulusta / Pulla-Pirtin Oulun leipomomyymälästä. Yli 10 paketin tilaukset voimme myös kuljettaa haluamaasi paikkaan Oulun keskusta-alueella (kuljetusmaksu 10 e). Kauemmaksi (< 20 km) Oulun lähialueella kuljetus 25,00 €, muualle toteutuneiden kustannusten mukaisesti.

Ilmoita tilauksessasi, milloin ja mistä haluat noutaa tilauksen vai haluatko toimituksen. Kesäkassit vaativat kylmäsäilytyksen, joten olisi hyvä, että niiden nouto tai toimitus olisi mahdollisimman lähellä lahjojen jakoajankohtaa.

Tilauslomake

Tilauslomake kesäkassi

Valitse tilausmäärä

Kesäkassi