Viskaalin Syksy
Viskaalin tilan tuorelihaa ja käsityönä valmistettuja lihatuotteita löytyy varmimmin S- ja K-ryhmän isoimmista kaupoista Pohjois-Suomessa ja Keski-Pohjanmaalla. Kysy kaupastasi, jollet löydä!
Töiden ja harrastusten lomassa toimivat helpot ja nopeat ruoat. Sellaiset, joita voi tehdä isomman annoksen ja lämmittää, kun tulee nälkä. Siis jauheliha- ja pataruoat! Makaronilaatikko, jauhelihakastike, -risotto, -keitto, -tortillat, chili con carne…syntyvät jauhelihasta. Naudan suikaleista tai kuutiosta syntyvät pataruuat vaativat kypsymisaikaa, mutta ovat helppoja nekin. Teeppä vaikka sunnuntaiksi ja syö loput seuraavalla viikolla!
Suosittelemme syksyn ruokapöytään myös rautapitoisia, kypsiä Viskaalin (gluteenittomia) Maksapihvejä sekä pehmeän makuisia Lindströmin pihvejä. Lämmitystä vaille valmiissa pihvien. Lisäkkeeksi sopii vaikka porkkanaraaste tai tietysti pottumuussi, puolukkaa unohtamatta. Myös toinen syksyn ja talven sesonkiherkku, perinteinen ryynimakkara gluteenittomana – ja minikoossa -Miniryynärin voi lämmittää vaikka Airfryerissa. On kuulkaa hyvää!
Viikonlopun herkutteluun sopii esimerkiksi naudan poski, pippuripihvi, burgundin pata tai osso bucco, uunifee naudan ulkofileestä… Niihin lihat löytyvät parhaiten Viskaalin tilan kaupasta. Tuuppa käymään!
Herkullista syksyä toivottaa Viskaalin väki!