Viskaalin Syksy

Syksyllä alkaa taas arki, jolloin syötävää pitää saada nopeasti ja helposti. Toisaalta viikonloppuisin on ihanaa kokata jotain herkullista perheelle ja ystäville. Viskaalin lihasta saa monenmoisia herkkuja nopeampaan ja hitaampaan kokkaukseen. Sesongin tuotteita ovat verimakkara ja maksapihvit

Viskaalin tilan tuorelihaa ja käsityönä valmistettuja lihatuotteita myyvät kaikki K- ja S-ryhmän kaupat, Tokmannit ja Säästökuopat Pohjois-Suomessa. Kysy kaupastasi, jollet löydä!

Töiden ja harrastusten lomassa toimivat helpot ja nopeat ruoat. Sellaiset, joita voi tehdä isomman annoksen ja lämmittää, kun tulee nälkä. Siis jauheliha- ja pataruoat! Makaronilaatikko, jauhelihakastike, -risotto, -keitto, -tortillat, chili con carne…syntyvät jauhelihasta. Naudan suikaleista tai kuutiosta syntyvät pataruuat vaativat kypsymisaikaa, mutta ovat helppoja nekin. Teeppä vaikka sunnuntaiksi ja syö loput seuraavalla viikolla!

Suosittelemme syksyn ruokapöytään myös rautapitoisia, kypsiä Viskaalin Maksapihvejä. Lämmitystä vaille valmiissa pihveissä on puolet maksaa ja puolet jauhelihaa, joten ne ovat täysin gluteenittomia ja erittäin ruokaisia. Lisäkkeeksi sopii vaikka porkkanaraaste tai tietysti pottumuussi, puolukkaa unohtamatta. Myös toinen syksyn ja talven sesonkiherkku, perinteinen verimakkara toimii samojen lisukkeiden kanssa.

Viikonlopun herkutteluun sopii esimerkiksi naudan poski,  pippuripihvi, burgundin pata tai osso bucco, uunifee naudan ulkofileestä… Niihin lihat löytyvät parhaiten Viskaalin tilan kaupasta. Tuuppa käymään!

Herkullista syksyä toivottaa Viskaalin väki!

Viskaalista syksyn ruokapöytään

Reseptejä syksyn ruokapöytään