Teemavierailu Viskaaliin

Opi uutta naudanlihasta ja sen valmistamisesta ja osta samalla lihaa ja käsityönä pientuotantona valmistettuja lihatuotteita suoraan teurastamolta.

Valitse ao. teemoista tai ehdota omalle ryhmällesi sopivaa teemaa! Lämpimästi tervetuloa Viskaaliin!

1 Teema

Viskaalin liha-ilta

Sisältää lyhyen esittelyn Viskaalin tilasta ja toiminnasta. Viskaalin lihamestarin lyhyen esittelyn naudan lihasta, käsittelystä ja käytöstä ruuanlaitossa. Maistiaisia.

-20 % alennuksen kaikista ostoksista.

– kesto noin 30 min

– min 8 hlöä

– yli 20 hlön ryhmät (esim. bussi) kahdessa vuorossa myymälään. Muulle ryhmälle vuodenajan mukaan vaihtoehtoista ohjelmaa.

2 Teema
Edullista ruokaa naudanlihasta
Lyhyt esittely Viskaalin tilasta ja toiminnasta.

Viskaalin lihamestarin lihakoulu naudan harvemmin käytetyistä ja edullisemmista ruhonosista, kuten sisäelimistä, niiden käsittelystä ja käytöstä ruuanlaitossa.

Maistiaisia. Reseptejä. Tiskissä tuoretta maksaa, munuaisia, kieltä, liemiluita, luullista lapaa ym.

-20 % alennuksen kaikista ostoksista.

– kesto noin 45 min

– min 8 hlöä

– yli 20 hlön ryhmät (esim. bussi) kahdessa vuorossa myymälään. Muulle ryhmälle vuodenajan mukaan vaihtoehtoista ohjelmaa.

Kysy lisää ja varaa aika ryhmällesi: asiakaspalvelu@viskaalin.fi, puh. 040-725 3310 (ark. klo 8-16) tai ao. lomakkeella.