Miksi Viskaalin?

Syö punaista lihaa hyvällä omallatunnolla. Siksi Viskaalin.

 • Miten Viskaalissa huomioidaan ilmastonmuutos?

  Johtoajatuksena meillä Viskaalissa toiminnassamme tuottaa herkullista, puhdasta ja laadukasta raaka-ainetta liharuokiin mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti. Ruokimme eläimiämme esimerkiksi leipomoiden ylijäämäleivällä, pyrimme pitämään hankinnassa kuljetukset mahdollisimman lyhyinä. Käytämme myös mahdollisimman paljon kierrätettävää tavaraa niin koneista ja laitteista työvaatteisiin ja toimiston kalustukseenkin asti.

   

  Eläinten mahdollisimman lajinmukainen kohtelu on myös otettu huomioon kaikessa toiminnassa, eläinsuojissa, kuljetuksissa ja teurastuksessa.

   

  Nyt meneillään oleva iso investointi on meillä taas seuraava askel kohti ekologisempaa toimintaa ja kiertotaloutta. Mietimme myös aina mahdollisuuksien mukaan sitä, kuinka pakata tuotteet ympäristöystävällisemmin, kun elintarvikelainsäädäntö kuitenkin vaatii tiettyä säilyvyyttä tuoretuotteissa ja toisaalta ostovalinta tehdään pakkauksen ulkonäönkin perusteella. Mietimme myös jatkuvasti, kuinka hyödyntää koko teuraseläin sataprosenttisesti, missä olemme jo varsin hyvin onnistuneet.

   

  Syö vähemmän, mutta syö parempaa. Suomalaista, puhdasta, eettistä ja sellaista ruokaa, jota kasvatetaan ekologisesti kestävällä periaatteella. Siihen me Viskaalissa panostamme.

   

Esitä kysymys

Osta tilalta

viskaalin tilakauppa

Viskaalintie 54, 91500 Muhos

AVOINNA

Ti–to 11–17, pe 11–19
La–ma ja juhlapyhien aattoina suljettu

Lue lisää