Viskaalin Pääsiäinen

Viskaalin pääsiäiseen kuuluu herkkuja jokaiseen makuun. On naudan sisäfileetä, ulkofileetä ja paisteja. Suosittelemme erityisesti Viskaalin Juhlapaistia yrttihunnulla. Se on noin 1,5 kilon naudan sisäpaistipala, jonka meidän lihamestarit ovat suolanneet ja maustaneet yrttihunnulla pääsiäiseksi. Tämä valmiiksi suolattu naudan Juhlapaisti on uunivalmis tuote ja parhaimmillaan roseeksi paistettuna. Tutustu myös pääsiäismakkaroihimme: naudan- ja porsaanlihasta tehtyyn karkearakenteiseen, yrteiltä ja muskotilta maistuvaan Pääsiäismakkaraan sekä karitsanliha-yrttimakkaraan. Myynnissä Viskaalin tilan kaupassa Muhoksella ja Pullapirtillä Oulussa.

Viskaalin Juhlapaisti on myynnissä isoimmissa kaupoissa Oulun seudulla.

Viskaalin tilan kaupalle Muhoksella tehdään tiski täyteen herkkuja jo paria viikkoa ennen pääsiäistä: tarjolla on palvimaksaa, -kieltä ja -paistia, kylmäsavunautaa, pastramia,  liharullia, pihvejä eri muodoissa… sekä valkosipulilla ja yrteillä maustettua Viskaalin Pääsiäismakkaraa.

Erä Viskaalin tuoretta, suomalaista karitsanlihaa myynnissä Viskaalin tilan kaupalla Muhoksella pääsiäisviikolla. Teemme myös erän todella suosittua karitsa-yrttimakkaraa ja palvattua karitsanlapaakin saadaan.

Viskaalin kauppa AVOINNA pääsiäisviikolla TI-TO 11-18

Tuuppa ostoksille!

Herkullista pääsiäistä!

Viskaalin pääsiäisherkut